VP Slovenj Gradec veterinarska postaja d.o.o. / Celjska cesta 126 / 2380 Slovenj Gradec / t: 02 88 12 300 / f: 02 88 12 306 / e: info@vpsg.si
podnaslov
ambulanta za male zivalistoritve na terenuosemenjevanje kobilčebelarska oprematrgovina
Aktualno

CEPLJENJE PSOV PROTI STEKLINI

Akcija obveznega cepljenja psov proti steklini bo na terenu letos potekala od 2. do 5. aprila.


NOVO V NAŠI TRGOVINI

ODSLEJ SO V NAŠI TRGOVINI NA VOLJO VISOKO KVALITETNA LEŽIŠČA ZA MALE ŽIVALI PET RELAX, IZDELANA PO MERI PRAV ZA VAŠEGA LJUBLJENČKA!

Kliknite na sliko za ogled videa!
VSE ZA ČEBELARJE NA ENEM MESTU!

V naši trgovini vam je na voljo vsa čebelarska oprema in pripomočki, prav tako pa lahko v naši lekarni kupite zdravila za zatiranje varoze. Za nakup le-teh je potrebna predložitev čebelarskega dnevnika.
NOVO V PONUDBI DIETNE HRANE

Pri nas lahko najdete tudi vrhunski znamki veterinarskih diet za pse in mačke FARMINA VET LIFE (briketirana hrana) in NATURES MENU (surova zamrznjena hrana).


NOVA METODA OPERACIJE KOLENSKIH VEZI PRI PSIH

Odslej opravljamo operacijo poškodovanih (natrganih) kolenskih vezi pri psih po novi modificirani Maquetovi metodi (MMP). Titanov implantat OrthoFoam zagotavlja optimalno stabilizacijo kolenskega sklepa ter hitro celjenje in rehabilitacijo!
OGLEJTE SI NAŠ VIDEO!

NOVO V NAŠI TRGOVINI!

Novost v naši trgovini in na Koroškem nasploh! Odslej sta v naši trgovini na voljo vrhunski in edinstveni hrani za pse FITNESS TRAINER in LUPO NATURAL.Hrana iz programa Trainer Fitness 3 je rezultat filozofije o celostni, popolni prehrani; je monoproteinska, zdrava in enostavna, saj je pripravljena z uporabo samo treh glavnih virov hranilnih snovi: enega vira beljakovin živalskega izvora (ena vrsta rib ali mesa), enega vira lahko prebavljivih ogljikovih hidratov in enega vira maščobe rastlinskega izvora (koruzno olje), bogatega z linolno kislino. Dnevna količina energije in hranilnih snovi je jamstvo za zdrav in uravnotežen vnos hrane, ki ustreza fiziološkemu stanju in velikosti živali na način, ki preprečuje prekomeren vnos beljakovin in zmanjšuje količino potencialnih alergenov, ki jim je pes izpostavljen. Prav tako je brez umetnih konzervansov in barvil, narejena je z uporabo sestavin, ki ne vsebujejo gliadina, beljakovine, ki se nahaja v pšeničnem glutenu, lahko pa je prisotna tudi v drugih žitih, npr. v ječmenu. Hrana je posebej primerna za živali, ki so nagnjene k preobčutljivosti na določeno vrsto hrane.Lupo Natural je hladno stiskana, 100% naravna, popolna pasja hrana z edinstveno sestavo vitaminov, mineralov in sledi drugih morskih snovi, obogatena z Aquamin Vitamin-kompleksom, s čimer krepi zdravje vašega psa. V hrani se uporablja samo meso piščancev s švicarskih kurjih farm, kjer živali živijo v odličnih življenjskih pogojih s švicarskimi standardi za dobrobit živali, ki so med najstrožjimi na svetu. Na teh kmetijah je reja piščancev prosta in humana, kar zagotavlja izjemno kakovost mesa. Lupo Natural uporablja izsledke najnovejših prehranskih raziskav, kar se odraža v popolni hrani za psa, katere hranilna vrednost ustreza najvišjim standardom. Je hladno stiskana hrana, kar zagotavlja, da so v njej ohranjeni vsi dragoceni vitamini in minerali in je lažje prebavljiva. Vsebuje le naravne vitamine in minerale ter kvalitetne maščobe. Ne vsebuje nobenih umetnih dodatkov ali gensko spremenjenih sestavin. Del izkupička od vsake prodane vreče s hrano Lupo Natural darujemo za projekte dobrega počutja prosto živečih živali in hišnih ljubljenčkov!

Sestavine:
Mesna moka iz posušenega švicarskega piščančjega mesa (29%), dušen krompir (16%), rjavi riž, arktične morske ribe (6%), zelenjavni pire (iz švedske repe, radiča, zelene, blitve, pastinaka, korenine peteršilja), hladno stiskano rastlinsko olje (laneno olje, repično olje, orehovo olje, svetlinovo olje), kostanjeva moka, riževi kalčki, mešanica suhe morske hrane (4%)(alge, izvleček iz školjk, meso raka), ribje olje, mešanica posušenih alpskih zelišč (3%) (koromač, pekoče koprive, regrat, kumina, kamilica, timijan, listi maline, listi robide, encijan) lucerna, seme božje rutice, seme mlečnega osata, zemeljski minerali, rožmarinovo olje, cvet indijskega nageljna.


VETERINARSKA AMBULANTA RAVNE ODPIRA SVOJA VRATA

S 3. februarjem 2014 odpira svoja vrata naša nova veterinarska ambulanta na Ravnah na Koroškem. Vabljeni, da nas obiščete tudi na tem naslovu:

VP Slovenj Gradec d.o.o. - PE Ravne na Koroškem
Ob Meži 5
2390 Ravne na Koroškem
(pri trgovini Zoo Žur)

Kontakt: 02 621 33 33

Odpiralni čas:
Dopoldne 8.00 - 10.00
Popoldne 15.00 - 18.00


VP SLOVENJ GRADEC ODSLEJ TUDI NA FACEBOOKU!

OBVEZNA ZGODNJA REGISTRACIJA IN CEPLJENJE PSOV!

Vse nove lastnike psov opozarjamo, da so dolžni svojega psa registrirati v veterinarski ambulanti v roku sedmih dni od pridobitve oz. najkasneje do dopolnjenega 4. meseca starosti! Prvo cepljenje proti steklini je obvezno v obdobju med 3. in 4. mesecem starosti.


© VP Slovenj Gradec 2010-17 | oblikovanje www.28vitamin.com | izvedba www.vegatop.si