VP Slovenj Gradec veterinarska postaja d.o.o. / Celjska cesta 126 / 2380 Slovenj Gradec / t: 02 88 12 300 / f: 02 88 12 306 / e: info@vpsg.si
podnaslov
ambulanta za male zivalistoritve na terenuosemenjevanje kobilčebelarska oprematrgovina
Aktualno

OBVESTILO ZA STRANKE AMBULANTE RAVNE

Zaradi predvidene selitve na drugo, primernejšo lokacijo, ostaja Veterinarska ambulanta Ravne žal do nadaljnjega zaprta. Vse cenjene stranke v tem času vljudno vabimo, da obiščejo ambulanto v Slovenj Gradcu, ki seveda deluje nemoteno.

Hkrati se zahvaljujemo vsem, ki ste nam v zadnjih (pravljičnih) sedmih letih izkazali zaupanje in ste tako radi obiskovali našo skromno, a vseeno simpatično in edinstveno izpostavo na Ravnah, s čimer so Ravne končno dobile veterinarsko ambulanto, ki so jo tako dolgo čakale in si jo vsekakor zaslužijo. Verjamemo, da bomo skupaj z vami in vašimi kosmatinci pisali uspešno zgodbo še naprej!

Hvala za podporo in razumevanje in se kmalu spet vidimo na Ravnah!


OBVESTILO V ZVEZI S COVID-19

Ambulanta in trgovina v Slovenj Gradcu obratujeta normalno. Potrebno je upoštevanje aktualnih epidemioloških ukrepov.

Vstopanje je posamično, žival pa naj v ambulanto spremlja zgolj ena zdrava oseba! Prednost imajo naročeni pacienti in nujni primeri.

Naročanje je možno na ☎️ 02 88 12 302 ali 📧 vpslovenjgradec@gmail.com.

Vsak dan med 12.45 in 13.15 poteka generalno razkuževanje prostorov.

Ambulanta Ravne ostaja do nadaljnjega zaprta.


INTERAKTIVNI SPLETNI SEMINAR

Z veseljem vas obveščamo, da bomo 11.4. ob 20. uri organizirali naš prvi interaktivni spletni seminar za lastnike živali z naslovom

BOLEZNI PSOV, POŠKODBE IN PRVA POMOČ

Seminar bo vodil Martin Kovše, dr.vet.med.
Cena seminarja je 29 EUR.
Prijave zbiramo na naslovu vpslovenjgradec@gmail.com.
Število udeležencev je omejeno!
Vljudno vabljeni!

Več informacij na tej povezavi


MOŽEN JE NAKUP ROKAVIC!

V NAŠI TRGOVINI LAHKO MED DRUGIM KUPITE TUDI ZAŠČITNE ROKAVICE! Delovni čas trgovine v času epidemije je od 8. do 15., ob sobotah pa od 8. do 13.ure. Za dodatne informacije lahko pokličete na telefon 02 88 12 304.


POŠILJANJE NA DOM!

V teh dneh omogočamo tudi pošiljanje hrane, prehranskih dodatkov in določenih zdravil za vaše ljubljenčke na dom. Pogoj je plačilo po predračunu z nakazilom na TRR SI56 19100-0011337802. Zagotavljamo nemoteno oskrbo vaših živali z vsemi potrebnimi dobrinami! Za naročila nam pišite na naslov vpslovenjgradec@gmail.com.


OBVESTILO - KORONAVIRUS

⚠️ POMEMBNO OBVESTILO ⚠️

Kot dobro veste, se razmere v zvezi s širjenjem virusa SARS-COV-2 in z njim povezanimi ukrepi spreminjajo iz ure v uro. Upamo in verjamemo, da budno spremljate sredstva javnega obveščanja in priporočila odgovornih inštitucij. Z namenom ohranjanja operativnosti naše stroke in izvajanja nalog, ki zagotavljajo zdravje in dobrobit živali ter s tem posledično ljudi, sprejemamo naslednje ukrepe:

⚠️ AMBULANTA V SLOVENJ GRADCU BO DELOVALA NEMOTENO, VENDAR S POOSTRENIMI UKREPI GLEDE VARNOSTI STRANK IN ZAPOSLENIH. Zaželjeno je predhodno naročanje po telefonu 02 88 12 302 ali e-pošti vpslovenjgradec@gmail.com, prednostno se bodo seveda obravnavali nujni primeri.

V kolikor na telefonsko številko 02 88 12 302 nismo dosegljivi, nas lahko kontaktirate preko e-pošte na naslov vpslovenjgradec@gmail.com ali pošljete sms z vašim vprašanjem na tel. 041 728 727. Potrudili se bomo in vam odgovorili v najkrajšem možnem času. V izogib nenujnim stikom bo po predhodnem dogovoru v posebnem terminu možen tudi video posvet z veterinarjem preko spletnih aplikacij Viber ali Skype.

Glavni vhod veterinarske postaje je zaklenjen. Prosimo, da ob prihodu počakate pred vhodom, da vas naše osebje povabi naprej. Za svojo varnost in varnost osebja si ob vhodu v veterinarsko ambulanto obvezno razkužite roke in skrbite za ustrezno varnostno razdaljo.

V VETERINARSKO AMBULANTO NAJ NAENKRAT VSTOPA SAMO ENA ZDRAVA OSEBA!

PROSIMO, DA STRANKE V TRGOVINO VSTOPATE POSAMEZNO SKOZI ZA TO NAMENJEN VHOD Z ZADNJE STRANI.

⚠️ ZA NUJNE PRIMERE IZVEN REDNEGA DELOVNEGA ČASA STA DEŽURNA VETERINARJA ŠE NAPREJ DOSEGLJIVA NA TEL. 02 88 12 300.

O morebitnih dodatnih ukrepih vas bomo obveščali sproti.

Hvala za razumevanje in ostanite zdravi!

Kolektiv VP Slovenj Gradec


POVEČANE HOSPITALNE KAPACITETE

ŠE NEKAJ NOVEGA PRI NAS! Zaradi povečanih potreb smo bistveno povečali tudi naše hospitalne kapacitete za paciente, ki potrebujejo intenzivnejšo oskrbo. Med drugim sta tako na voljo dva nova predsedniška in en kraljevski apartma, povečani pa so tudi standardni apartmaji. Za udobno in prostorno namestitev ter strokovno oskrbo vaših ljubljenčkov bo tako maksimalno poskrbljeno!
IZPOPOLNJENA ENDOSKOPSKA DIAGNOSTIKA

NOVO PRI NAS! Izpopolnjena endoskopska diagnostična oprema nam omogoča še boljši vpogled v gastroenterološka ter respiratorna obolenja psov in mačk.
CEPLJENJE PSOV PROTI STEKLINI

Akcija obveznega cepljenja psov proti steklini bo na terenu letos potekala od 2. do 5. aprila.


NOVO V NAŠI TRGOVINI

ODSLEJ SO V NAŠI TRGOVINI NA VOLJO VISOKO KVALITETNA LEŽIŠČA ZA MALE ŽIVALI PET RELAX, IZDELANA PO MERI PRAV ZA VAŠEGA LJUBLJENČKA!

Kliknite na sliko za ogled videa!
© VP Slovenj Gradec 2010-17 | oblikovanje www.28vitamin.com | izvedba www.vegatop.si